Ekodier staat voor service en kwaliteit voor uw dier

Wij verkopen biologische en zo natuurlijk mogelijke voeding, snacks en producten voor uw dier. Omdat alleen het allerbeste goed genoeg is voor uw dier. 

Advies op maat

Naast onze gedegen productselectie om alleen producten te verkopen waar we 100% achter kunnen staan, bieden we ook advies op maat. Elk dier is anders en heeft andere behoefte qua voeding, snacks en verzorging. Wij zoeken graag samen met u naar het juiste product voor uw dier. Neemt u gerust contact met ons op.

Duurzaam en Ecologisch

Onze producten worden geselecteerd op kwaliteit, duurzaamheid en een eerlijk productieproces voor dier en milieu. Om onze ecologische afdruk zo klein mogelijk te houden proberen wij verpakkingsmateriaal opnieuw te gebruiken. Plastic tasjes daar doen wij niet aan. 

Ekodier vindt het belangrijk om iets terug te doen voor de natuur. Wij investeren een deel van de winst door het aankopen van grond die we teruggeven aan de natuur. Hierdoor ontstaat er meer biodiversiteit en dragen wij ons steentje bij om de wereld een stuk mooier en groener te maken.